KISNO

Sajtó és média

2014. November- Mária Rádió- Madocsay Bea riportja


2018. Március-„Életkor” -Tv műsor- Műhelylátogatás- Riport


2019. Szeptember- Katolikus Rádió- Sánta Anita riportja


2021. Február 24. EWTN Katolikus Világhálózat - „ Délelőtt „ c. műsor: Lélek és művészet –Textilképeken megjelenő érzések


Kiállításajánló szeredi Ambrus Noémi


Bársonyos faliképek Kairóban

(az Egyiptomitisz blog bejegyzése)

Nagyon örültünk, hogy szeredi Ambrus Noémi elfogadta a kairói Balassi Intézet meghívását, és bársonyos faliképeit, csipkekeretbe ágyazott tükreit és az óriási pávát - nagyjából két bőröndben gondosan elhelyezve - magával hozta Egyiptomba.  Igaz, néhány faliképe már korábban megérkezett, hiszen mostanában elég sok ismerős, barát jön-megy a két ország között, így mindig adódik lehetőség a szállításra.

Tovább a blogra

 


szeredi Ambrus Noémi kiállítása Piliscsabán

Tovább a cikkre

 


KitűNő - szeredi Ambrus Noémi textilművessel beszélgettünk

(az Onleány Társasblog bejegyzése)

A munkahelyen ülve cseng a telefon, egy kedves barátnő hív. Csak egy perc, de most azonnal üssek be a keresőbe egy nevet, nézzem meg, mit dob ki a gép: csodákat fogok látni! Engedelmesen és kíváncsian teszek eleget a szelíd erőszaknak. A keresés egy számomra ismeretlen névre szól, de szeredi Ambrus Noémi miatt érdemes volt megszakítani a munkát. Nem sokkal későbbi találkozásunk ugyanazt az érzést kelti bennem, mint az alkotásairól készült képek: szépre és jóra született. 

Tovább a blogra

 szeredi Ambrus Noémi az Országos Széchenyi Könyvtárban

(az Indafotó képe)

Tovább a képre

 


Két hölgy virágnézete avagy A nő legyen virággá! - szeredi Ambrus Noémi és Erdélyi Lili Ada kiállítása

(Az Esztergomi életképek blog bejegyzése)

Az esztergomi Művelődési Házban Két hölgy virágnézete avagy A nő legyen virággá címmel nyílt szeredi Ambrus Noémi textilműves és Erdélyi Lili Ada előadóművész alkotásaiból kiállítás február 24.-én.

Tovább a blogra

 


“Bársonyos faliképek” – beszámoló a kiállításról

(A Budaörsi 1. számú Általános Iskola honlapjának cikke)

Szeredi Ambrus Noémi tárlatának már a címe is sokatmondó: melegséget, puhaságot, finomságot sejtet… És mivel intézményünk több pedagógusa is volt olyan szerencsés, hogy a művésznő múltbéli kiállításain szintén részt vehetett, így a korábbi maradandó élmények általuk történő felidézésével 2016. április 22-én kellően felcsigázott gyerekközönség érkezett a megnyitóra.

Tovább a cikkre

 


szeredi Ambrus Noémi

(a Régió TV esztergom videója)

Megtekintés

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

COOKIE-KAT HASZNÁLUNK
Oldalunk "cookie"-kat használ a jobb felhasználói élmény eklérése érdekében. Itt engedélyezheti vagy letilthatja a használatukat.