KISNO

Kócsagok a vízparton

Kócsagok a vízparton 2011-12 - Szeredi Ambrus NoémiAz eredeti, szecessziós grafika készítője ismeretlen volt számomra, de a miniatűr kép azonnal megihletett. Felnagyítva valóságos méretű madarak jelennek meg a fakó, aranyos hátterű vízparton, lágy vonalvezetésű, tűfestéssel hímzett magnólia virágfejekkel dúsított ágak hajladozva keretezik a kacskaringós nyakú lényeket. Karcsú lábaikkal a bársonyokból szabott kavicsos, sekély vízben arany halakra vadásznak.

Alapanyag: új bútorszövetek, crep-dechin,bélésselyem, neobarokk kárpit töredék, fémszálas selyemkárpit, lurex, kínai selyemtextília, zöld féldrágakövek, arany-gyöngyök

Az eredeti, szecessziós grafika készítője ismeretlen volt számomra, de a miniatűr kép azonnal megihletett. Felnagyítva valóságos méretű madarak jelennek meg a fakó, aranyos hátterű vízparton, lágy vonalvezetésű, tűfestéssel hímzett magnólia virágfejekkel dúsított ágak hajladozva keretezik a kacskaringós nyakú lényeket. Karcsú lábaikkal a bársonyokból szabott kavicsos, sekély vízben arany halakra vadásznak.

COOKIE-KAT HASZNÁLUNK
Oldalunk "cookie"-kat használ a jobb felhasználói élmény eklérése érdekében. Itt engedélyezheti vagy letilthatja a használatukat.